Jak probíhá focení svatby

26 Lis 2019 Martin In Svatba co a jak

Před samotnou svatbou je vhodné se sejít na předsvatební schůzce, kde probereme plán svatby, Vaše představy a podepíšeme svatební smlouvu. Pokud jste v rozumné dojezdové vzdálenosti a svatba se koná ve stejném městě, zajedu za Vámi a předem si prohlédnu prostory a prostředí kde se bude svatba konat.

Výsledné upravené fotografie obdržíte v digitální podobě, ve vysokém rozlišení ve formátu JPG na flash disku, v počtu 200-700 fotek, podle délky focení. V případě, že o fotografie přijdete, zálohuji je po dobu dvou let. Po dobu čtyř měsíců od Vaší svatby, máte přístup k zaheslované prezentaci Vašich fotek na internetu, kam v případě že jim to umožníte, může nahlédnout třeba Vaše rodina nebo přátelé.

V případě že se rozhodnete pro celodenní focení svatby, lze využít i předsvatebního focení zdarma. V případě Vašeho zájmu mě prosím kontaktujte, pošlu Vám cenovou nabídku.

Ať už si jako svatebního fotografa vyberete kohokoliv, přeji šťastný výběr a ať jste s vyslednou prací spokojeni.

Fotografie prý není fotografií pokud není přenesená na papír. K nahlednutí nabízím svatební fotoknihu od Cewe a Saal Digital, abyste viděli jak mohou vypadat Vaše svatební fotografie nejen v digitálním formátu.

předsvatební focení
předsvatební focení
předsvatební focení
předsvatební focení
přípravy nevěsty
nezapomínám na detail :)
zdobení automobilů
příjezd hostů
momentky
hry pro novomažele
špunt který si po slavnostním přípitku schoval svědek a chtěl jím překvapit novomanželé k ročnímu výročí
a třeba i závěrečný ohňostroj…

komentování příspěvku je uzavřeno